Om MK vvs

Hos MK vvs fokuserer vi på
god service samt et højtkvalitetsniveau.

MK vvs er stiftet i 2005. Virksomheden ejes og ledes idag af Michael Kahr

MK vvs er i dag en moderne VVS & Blikkenslager virksomhed med 2 ansatte. God service samt et højt kvalitetsniveau har siden virksomhedens start været kendetegnet og grundlaget for, det vi i dag står for.
Vi er en VVS virksomhed hvor alle medarbejdere arbejder målrettet for at efterleve kundens ønske, og udfører en høj og faglig kvalitet inden for vores fag.

MK vvs servicerer i dag: Ejer-, lejer- og andelsboliger – Villakunder – Kontorer og industriejendomme samt offentlige institutioner.

MK vvs servicemontører har den erfaring og kompetence der skal til når det drejer sig om: Ejendomsservice – Reparationer – Forsikringsarbejder – Renoveringer – Badeværelser – Afløbsinstallationer – Vand & Varmeinstallationer – Tag arbejde – Nyinstallationer – Vandskader mv.

VI TILBYDER EN FULD LINJE AF TJENESTER TIL ALT DIN VVS

MK vvs vision

 

Hos MK vvs har vi både fokus på funktion og æstetik. Det er særligt vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber.
Vi løser alle typer opgaver, små som store. Fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste. Fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger.

Blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Når vores arbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet, end at nyde resultatet.

Kontakt os for inspiration, sparring og gode tilbud.

Hvorfor vælge os?

Vi engagerer os i at opfylde vores kunders behov.